Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Wyprzedaż trwa!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522
Symbol:
1003057
Dostępność:
Duża dostępność
233
szt.
31.14
Zamówienie telefoniczne: 725133820 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
- Kurier (Pobranie) 0
- Odbiór osobisty 0
- ORLEN Paczka 8.19
- Paczkomaty InPost 12
- Poczta Polska (Pobranie) 20
- Kurier 35
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg
Kod kreskowy:
EAN:
8711369842522
Nazwa producenta: HENDI 842522
Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 150 mm
- - Grubość ostrza - 0,9 mm
- - Długość noża - 300 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie:
- - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
-
Polecamy
-
Produkty podobne
99.00
2999.00